Aanbod

4 prachtige mogelijkheden

Waarschijnlijk heb je al op mijn website gelezen dat ik geloof in een andere methode dan allleen coaching. Veelal weten we niet die keuze te maken met ons hoofd en dan kun je dat wel leren, maar ik leer je liever hoe je bewuster kunt leven vanuit je hart. Deze energie is zuiver en creëert mogelijkheden die je eerder niet zag. Daarom is niet alleen het maken van keuzes beter om vanuit je gevoel te doen, maar ook grotere beslissingen. En wat dacht je van bedrijven.. die zijn vele malen sterker wanneer hun interne proces is afgestemt. Daarom is het tijd om op een andere manier te groeien.

Mijn talent is het aanvoelen of iets stroomt bij een persoon of bedrijf. Al meer dan 10 jaar pas ik mijn kennis toe in verschillende functies bij bedrijven om een stabiele basis te creëren om sky high te groeien. Sinds 2012 coach ik mensen als hobby om ook die stabiele basis te creëren en hier heb ik per 2019 mijn werk van gemaakt. Nu ga ik nog een stap verder en bied ik mijn kennis aan als Interim professional. Met maar liefst 12 jaar aan kennis, tools en ervaringen deel ik het graag met je. De volgende 4 vormen bied ik aan. 

Online programma
Flow To Grow

Momenteel ben ik bezig met het uitschrijven van mijn online programma. Hierin zal ik je mijn kennis geven over het systeem waar je uit voort komt, jouw rol in dit systeem, hoe dit werkt en wat je zelf kunt doen om dit te begrijpen en vervolgens beïnvloeden. Dit kan in 3 vormen worden gevolgd:

* Helemaal online
* Online + 2 x coaching + 1-op-1 opstelling
* 3 maanden traject inclusief live dagen en een facebookgroep

Ieder mens komt voort uit een systeem. Een netwerk is ook een systeem. Het onderwijs heeft ook een systeem en ook de politiek heeft er een. Je kan dus zeggen dat elk mens een systeem heeft en er vervolgens ook in één werkt en leeft. 

Dan is het cruciaal om te weten hoe jouw innerlijke proces hierop afgestemt is en wat allemaal in jouw kracht ligt om dit te veranderen.

Interim Professional
Flow To Grow

Ik help graag mee in de (weder)opbouw om sterk uit deze tijd te komen. Ook wanneer je besluit om juist nu een bedrijf op te zetten. 1 week werk of 6 maanden, dat maakt mij niet uit. Ik stel mijn ervaring beschikbaar voor iedereen die zakelijk wil groeien en deze periode willen inzetten als basis om next level te groeien. Want we hebben nu 5G en bewegen richting 5D. Beiden zijn prachtige technische tools om in te zetten. Je moet alleen even weten HOE.

Dit kan in 2 vormen:
Startende ondernemers > volledig online.
MKB + grotere bedrijven > op locatie. 

Ik breng:
* Meer dan 10 jaar kennis van supply chain management, proces veranderingen, optimalisaties en implementaties.
* Helderheid, eerlijkheid en openheid.
* Communicatie en uitleg op elk niveau.
* Can-do mindset.

Ik bied:
+ Ik bied een plan, tips & tools
+ Ontmaskering van blinde vlekken
+ Innovatieve ideeën en mogelijkheden
+ Sparringspartner voor het leven

Een opstelling doen voor inzicht in probleem, vraag of thema

Een opstelling doen, zegt al een beetje wat het is. Alleen je doet dit niet zelf. Jij brengt een vraag in, thema of keuze en je stelt zelf de atributen of representanten op. Je kunt dus een opstelling 1-op-1 doen en dan op de tafel of met plekken op de grond, of je doet een opstelling met mensen. Deze mensen representeren dan iemand van jouw opstelling.

Heb jij een situatie waar je mee zit, heb je een vraag of wil je meer weten over jouw leven toen je klein was, dan is een familieopstelling een effectief middel om voorbij te gaan aan je herinneringen en verhalen (geest) maar echt te krijgen zien wat er toen was (energie & gevoel). 

Naast een familieopstelling is ook een organisatie of inzichtopstelling ook mogelijk. 

Opsteller &
Lifecoach

* Geef jij een event gericht op persoonlijke ontwikkeling, body-mind, yoga, lichaamsgerichte therapie of
* Ben je een bedrijf en wil je een andere soort teambuilding aanbieden, een workshop of
* Ben je een organisatie dat een keuze moet maken, dat een nieuw team heeft of de werknemers elkaar wat beter leren kennen? 

Zoals je leest, ontzettend veel is mogelijk.

Dat is juist het mooie van een opstelling. Het gaat voorbij de geest en richt zich juist op energie en gevoel. Daar kunnen we niet uren over denken, dat is er of is er niet. Daarom is het ook zeer effectief als teambuilding of wanneer het team nieuw is om kennis met elkaar te maken (organisatie opstelling). 

Ik verzorg dan de opstelling. Deze begeleid ik en leg ik uit zodat ook de geest het kan begrijpen. Want hoe mooi zou het zijn als je dit zelf ook  leren om te geven en het een tool kan worden wat niet meer te weg te denken is?