Soul Session: Begeleiding & behandeling op zielsniveau

Verbind je met je kern dan kun je het zelfhelendvermogen van je lichaam versterken en vanuit deze kracht het leven kunt gaan vormgeven zoals jij dat wilt. 

Misschien herken je het wel dat je net uit de relatie komt, ontslagen bent van werk, je ziek bent geraakt, een dierbaar iemand overleden is of dat je een ongeluk hebt gehad en het lijkt alsof het leven aan je voorbij strijkt.
Je bent zo gefocussed op de ander of op de omgevingsfactoren dat je steeds verder van jezelf verwijdert raakt. 
 
In persoonlijke ontwikkeling noemen we dit dé ziekte, en de enige ziekte die er is, namelijk dat je verwijderd bent geraakt van je lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. 
Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent
 
De sleutel tot verandering ben jij.
 
‘Hoe dan?’ hoor ik je zeggen. 
 
Deze healing gaat over zelfliefde en zelfvertrouwen. En dan bedoel ik niet de massages, sauna, elke keer uit eten of ik durf wel live te gaan op facebook, maar de moedige keuze om je leven te creëren waarbij je niet wegvlucht in verdovende middelen (sex, drugs, alcohol en eten), je continu verdedigt (ja maar..) of bewijst dat je zo’n leuk leven hebt en het echt wel goed gaat, maar zodra je alleen bent je eenzaam voelt of verdrietig bent. Dit vraagt moed, lef en het geloof dat een fijner leven mogelijk is en de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn.
 
Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 
 
Stel jezelf eens voor hoe het voelt om de persoon te zijn die zijn kwaliteit van leven kan beïnvloeden? Wie ben je dan en hoe voel je je dan?

Geloof jij dat je het waard bent om jezelf te zijn en te doen waar jij je goed bij voelt?

Bepaal jij je waarde op wat je hebt bereikt en houd je dit krampachtig in stand? 
 
Kijk je dan naar wat je hebt aan spullen of mensen om je heen, de baan die je hebt of het saldo op je bankrekening?
 
Als dit zo is dan:
 • voel je alleen voldoening wanneer je iets hebt of ontvangt
 • leef je niet je eigen leven en zullen mensen niet (meer) bij je willen zijn
 • hebt geen idee wat geld werkelijk inhoudt
 • vergelijk jij jezelf met anderen
 • geef je liefde aan spullen en mensen in plaats van jezelf
 • kies je voor mensen en spullen boven jezelf
 • twijfel je en kunt geen keuzes maken
 • ben je overmatig aan het compenseren met netflix, drugs, sex, suikerrijke voeding en alcohol
 • durf je de stap niet te nemen om jouw verlangen werkelijkheid te laten worden

Zo binnen zo buiten

Wanneer je de waarde van jezelf buiten jezelf neerlegt, zal er altijd een leegte blijven. Dit vertaald zich ook naar:
 • je niet goed genoeg voelen
 • lichamelijke of psychische klachten/ ziektes, miskraam, verwarring en vergeetachtig zijn 
 • verzuring in je lichaam door kramp, pijnlijke gewrichten, reuma, jicht
 • stress in je lichaam waardoor je geen rust en ontspannen gevoel meer hebt
 • je moelijk een orgasme kunt krijgen of geen sexlust meer hebt
 • moeheid, lusteloosheid of moeilijk in slaap komen
 • piekeren, hoofdpijn, migraine, pijnlijke nek
 • geen hongergevoel maar ook geen sensatie meer voelen
 • emotionele buien en stemmingswisselingen
Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze het niet verwacht hadden of dat ze dachten dat het hen niet zou gebeuren. Dat is een indicatie dat het onbewuste leven het bewuste leven overschaduwt. Steeds wanneer je jezelf overslaat, zet je een stap verder van jezelf af. Je zegt JA tegen een ander en NEE tegen jezelf. Je geeft je waarde weg, je kracht, legt naast schuld ook het leven buiten jezelf neer. Dat is niet gek in de maatschappij waarin we opgroeien, maar dat betekent niet dat de ander het voor je kan oplossen. Alleen jij kunt dit. Een betere wereld – jouw wereld – begint bij jezelf.

Nog een stapje verder..

Ook al heb je geen enkele klacht, maar wel ergens het gevoel dat er iets niet klopt, dan probeert je gevoel je ‘wakker’ te maken. “Jouw gevoel leidt je de weg. Heb het vertrouwen dit te volgen.” Dit is je levensenergie die af en toe je geest voorbij gaat en je probeert te laten voelen. 
 
Niets van dit alles is overigens nodig. Als jij het zo prima vindt, dan is dat ook goed. Voor mij hoef je het niet te doen. Maar ik raad je aan als je ergens in jezelf voelt, dat dit niet is wat je wilt, dat je een ander leven wilt, dat je oud wilt worden en geen duizenden euro’s wilt besteden aan medicijnen, de huisarts of ziekenhuizen, dan raad ik je aan om verder te lezen. 
 
Ik weet namelijk dat wanneer je je gevoel volgt, er geen weg meer terug is. Dit is ‘een sparkle of life’ dat rechtstreeks uit jouw sexuele energie – ook wel bron, kern of centrum genoemd – komt dat staat voor LEVEN. Jouw innerlijke wijsheid stroomt hieruit en kan voor jou enorm veel doen. In welke mate dit eruit voortvloeit heeft te maken met jouw (energetische huis-)houding.

Innerlijke wijsheid

Wanneer we durven bouwen en vertrouwen op onze innerlijke wijsheid dan is de verbinding oersterk en zul je deze energie kunnen inzetten voor creatie en manifestatie. Dat klinkt inmens groot, maar er kan nog een schepje bovenop. Uit deze energie ontstaat de mens. De sexuele kracht dat vanuit jouw sacrale centrum komt, is waar vanuit jouw levensenergie stroomt. 
 
Daar heb je altijd verbinding mee (anders was je dood) en creëert en manifesteert altijd je omgeving (onbewust en bewust). En hierin zijn 2 aspecten cruciaal:
1. in welke mate is er verbinding; ben je bewust van jezelf en anderen
2. wat is jouw houding hierin; hoe sta je in het leven

Intuïtieve coaching of healing

Dit is voor jou als je:
 • je bewust wilt worden van je onbewuste houding
 • JA wil zeggen tegen deze superpower
 • JA wil zeggen tegen het leven 
 • blokkades wilt opruimen
 • oude patronen, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachtes wilt ombuigen in mest voor de toekomst
 • je wilt onthechten van het verleden en dit een plek wilt geven
 • wilt leren om te gaan met de creatie en manifestatie kracht
 • wilt leren hoe je je eigenwaarde versterkt en uit de slachtoffer/pleaser rol stapt
 • rust en ontspanning wilt vinden
 • je passie of kracht in wilt zetten als eigen bedrijf
 • keuzes wilt leren maken vanuit gevoel 
 • de verbinding met jezelf en anderen wilt versterken
 • je zelfgenezendvermogen van het lichaam wilt ondersteunen
 • je zelfredzaamheid wilt vergroten
Hieronder staan 4 mogelijkheden om bewuster te worden, meer te helen en de verbinding te herstellen met jezelf. 

Intuïtieve coaching

Healing

Online programma

Online cursus

Praktisch

Mijn sessies hebben direct impact op je, maar ik raad je aan om minimaal 6 keer een behandeling of begeleiding te ondergaan. Mijn energie zal je verrijken en samen bouwen we de brug naar jouw betere versie. 

Ik geloof dat je in 6 weken een ander persoon kunt zijn, maar dit vereist wel commitment. Je houding is zeer belangrijk in onze sessies maar ook in jouw leven. Jij bent de creator van jouw leven en niemand anders. 

Elke keer zal ik weer coachen vanuit het ‘lege midden’ zoals Buddha dat noemt. Ik voel aan waar het over mag gaan. Daarnaast werk ik met 2 tools die ik graag inzet tijdens mijn intuïtieve healing of coaching sessies.

Opstelling
Dat is een prachtige nog vrij onbekende methode waarbij representanten in de energie stappen van wie of wat ze zullen representeren en verwoorden dan het gevoel wat er opkomt. Dit geeft niet alleen heel veel inzichten, maar ook vaak de andere kant van het verhaal wat voor velen vaak onbekend is gebleven. Vooral voor vragen en thema’s gerelateerd aan de kindertijd is dit een zeer effectieve tool. Met begeleiding van mij als Begeleider Opstellingen, weet ik precies wat wel en niet kan. Ook kan ik deze opstelling geven wanneer we met z’n 2-en zijn. 

Wat een opstelling is en mijn eigen ervaringen ermee, staat hier uitgelegd. 

Healy
Dit is een medisch apparaatje (5 bij 5 cm) dat met frequentie werkt. Het heelt op celniveau met maar liefst 120 programma’s. Wanneer de healy “aan het werk” is stimuleert het specifieke zones van het lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van je celmembraanspanning zodat het weer terugkeert naar een natuurlijk niveau.

Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van je gezondheid en vitaliteit. Het is voor heel veel klachten inzetbaar.

Dit apparaatje is nu een jaar op de markt en zal veel behandelingen gebaseerd op wetenschap vervangen wat niet alleen duizenden euro’s scheelt, maar je kan hem ook zelf aanschaffen. Verdere mogelijkheden vertel ik je graag tijdens onze sessie.

Zie hier meer voor meer informatie over de Healy.

Intuïtieve coaching

Healing

Vrijbl. gesprek

Wat krijg je van mij

Vraag vrijblijvend een gesprek aan zodat je van te voren weet wat bij jou past en welke kosten je zult hebben. Het is geheel aan jou. Je mag ook onderstaand boekingssysteem gebruiken om jouw coach-vorm in te boeken en dan plan ik een dubbele sessie zodat je altijd de eerste gratis hebt. 

Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik je ook wat spelregels geven, zodat je het maximale uit 1 sessie haalt. Ik doe wat ik doe voor jou, dus help ik je graag tot in alle puntjes het geregeld en duidelijk te hebben. 

De coaching sessies zullen allemaal intuïtief zijn, wat betekent dat ik niets van te voren instudeer en alles besproken wordt wat op dat moment zich aandient in jouw energie. Zo weet ik zeker dat we de lagen (van energie en onderwerpen) op de juiste volgorde afwerken en we steeds dichter bij de kern komen. Ik zie dit als de meest effectieve weg om jou te helpen next level te gaan in jouw leven. 

De privacy wordt gewaarborgd omdat ik slechts alleen je naam, adres en emailadres gebruik voor de factuur. Notities of dossiers maak ik niet, dus ik raad je aan om zoveel mogelijk notities te maken. 

Je kan je eigen coach-vorm inboeken via onderstaande knop. 

Kies een datum en welke vorm je coaching wilt ontvangen.
Op deze manier boek je jouw plek in.
Deze komt in de agenda van mijn zakelijke Facebook pagina te staan. 

Let op: zorg dat je de juiste datum kiest. Je krijgt van mij een bevestiging.

Volledig online

Jezelf een upgrade geven vanaf de bank? Dat kan!

In deze online cursus “Voelen is leven” staan in 4 modules uitgelegd hoe je zelf je leven kunt veranderen. Per module zijn de inzichten zo groot, dat je stap voor stap al verandert. Het is namelijk zo dat wanneer je iets weet van je hogere zelf, je niet meer terug kunt. Eenmaal kennis opgedaan van het leven dat je kunt hebben, dan blijf je die kant op gaan. 

Dacht je eerder van “nee, maar dat lukt me niet…” Dit lukt je wel!

Dat is het werk van energie. Het trekt aan wat op gelijke frequentie zit. Zo verander je zonder dat je het door hebt. Pas wanneer je echt bewust wordt van deze stappen, zijn ze al gebeurd. Zo heb ik de cursus ingestoken en dat iedereen deze upgrade kan krijgen. 

Dit leer je niet op school, maar heb je wel nodig in je leven!

Deze online cursus is voor iedereen
Word bewust van jouw onbewuste handelen en zet nu de eerste stap naar jouw beste versie. 

Deze online cursus is het stappenplan waar je nooit meer zonder kan 
Het doel van deze cursus is om je inzicht te geven in welk verhaal jij (be)leeft en waarom jij deze hebt. Wanneer je dit kunt zien en begrijpen, kun je het een plek geven en een nieuw verhaal aannemen wat past bij een bezield leven.

4 modules kort & krachtig
1) Jij bent niet je ego
2) De poort naar vrijheid via emoties
3) Alles is energie
4) Creëren en actie

Elke module geeft je al zoveel inzicht dat je verandert zonder dat je het door hebt.

Dit levert op:
+ helderheid in waarom je leven er nu zo uit ziet en wat je hieraan kunt doen.
+ inzicht in de innerlijke processen en wat ze voor je kunnen betekenen.
+ weten dat er een manier is dat werkt voor iedereen en waar jij nu van in bezit bent.
+ het kunnen inzetten van jouw kracht.
+ gebruiken van deze tool voor het maken van keuzes vanuit gevoel. 

Het is een no-brainer voor 97 euro incl BTW met direct toegang tot de pagina met wachtwoord. 

Intuïtieve healing

Agenda & contact

Online programma

Blog

Over Stephanie

Volg mij @ Facebook