Healy

Healing op een nieuw niveau

Nanotechnologie en oude geneeswijzen samengevoegd.

Alternatieve geneeswijzen zijn al zo oud. Toen was de big pharma nog niet eens gestart. Big pharma dankt z’n naam aan de hoeveelheid macht dat deze groep heeft en hoe wij met onze zorg omgaan. De zorg die al jaren niet meer op peil is en het nu tijd voor is om meer in eigen handen te nemen. Eigen handen? Ja, in de zin dat jij je zelfredzaamheid verhoogd. Ik kan je daarmee helpen met frequentie behandelingen

6000 jaar geleden kwam accupuntuur tot leven. Dit werd gebruikt op een manier van weten en voelen. Mensen voelden aan waar de pijn zat, waar de druk gereleased moest worden en hoe dit te doen. Toen al. Nu zijn we het vergeten. We zijn met z’n allen gaan geloven dat de big pharma de waarheid in pacht heeft. Niemand kent jou beter als jij zelf. Jij hebt de kracht om jouw gezondheid te versterken, jouw zelfredzaamheid te verhogen en jouw leven te veranderen waar jij naar verlangt. 

Zullen we de alternatieve geneeswijze dé nieuwe geneeswijze noemen?

Dan nodig ik je graag uit om kennis te maken met de Healy.

Verhoog je frequentie, versterk je gezondheid

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je overspannen bent geraakt, emotionele blokkades hebt in je lichaam of negatieve gedachtes uitzendt de wereld in. Er ontstaan dan klachten zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. 

Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer op het juiste niveau komt. Oftewel de vibratie dat wordt afgegeven weer gezond is. 

Video afspelen

Medisch gecertificeerd

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een boost met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”

Vanwege deze medische certificering mag ik geen andere constateringen doen. Wel zijn er genoeg ervaringen die positief zijn vanuit een alternatief perspectief die dan ook worden gedeeld in de verschillende Facebookgroepen. 

Eigen ervaring

Mijn eigen ervaring vertelde mij boekdelen. Zo sceptisch als ik was, was dat na 1 behandeling al over. Ik was namelijk in 2017 gediagnostiseerd met oedeem in mijn benen (vochtophoping). Dure steunkousen kreeg ik overhandigd en daarmee was het klaar. De arts vertelde me dat ik deze maar de rest van mijn leven moest dragen. Dat kan toch niet waar zijn? Nee, dat was het ook niet terwijl ik de arts vertrouwde op zijn kennis.. 

Ik kwam in contact met Roy Martina en door onze overeenstemming in holistische benadering door de kennis van kwantumfysica introduceerde hij me met de Healy. Slechts na 1 behandeling met de Healy kon ik mijn sokken uitdoen zonder een afdruk in mijn benen. Ook waren mijn benen niet meer onrustig of pijnlijk. 

Zo verbaasd als ik was, probeerde ik ook het Huid programma uit. Ik straalde en uiteindelijk gebruik ik nu meerdere programma’s elke ochtend om mijn immuunsysteem een boost te geven en mijn lichaam te versterken. Onder andere bij de wisseling van seizoenen maar ook verkoudheid, ontspanning, om te detoxen, om goed te kunnen slapen, specifieke meridianen, allergie en migraine. Ook zet ik de Healy preventief in. Sinds het gebruik van de Healy voel ik me een stuk fitter.

Ik heb de Healy Resonance gekocht, zodat ik ook met frequenties kan behandelen. Ik help dus ook andere mensen hiermee. Lees hier meer over de Resonance.  

Vind je het fijn om even te bellen over de Healy? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je mijn ervaringen en beantwoord ik je vragen.

Er zijn vier edities van de Healy en ze werken niet allemaal hetzelfde. De Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze drie edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest.

Bij de vierde editie, de Resonance, kun je net zo werken als met de andere drie edities, maar kun je er ook voor kiezen om draadloos te werken. Met de Resonance kun je namelijk ook analyses maken van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes.
De Healy groep adviseert om maximaal 3 programma’s te doen met de polsbandjes/ oorclips/ kleefelektroden op 1 dag. Daarnaast mag je wel nog extra frequenties naar jezelf sturen wanneer je de Resonance hebt. Ook voor therapeuten met een eigen praktijk is dit interessant. Je kunt dan mensen behandelen op afstand.

Je kunt altijd op een later moment een upgrade of een losse programmagroep kopen. Je krijgt dan meer programma’s die beschikbaar komen via jouw telefoon. De Healy blijf je houden. De Healy is innovatief vanwege de techniek die is uitgevonden. Healy meet uit wat je nodig hebt en stuurt precies die frequenties naar je toe.

4 mogelijkheden

Healy Gold

€505.36

Goudencyclus:

Puur
Balans
Zijn
Zorg
Energie
Loslaten
Ontspannen

Diepe cyclus:

1e, 2e en 3e toediening
Levensadem
Ontgifting
Vertering
Naar de bron
Bloedsomloop
Vernieuwing
Nieren vrouw
Nieren man
Innerlijke rust

+ programmagroep naar keuze

Bioenergetic boost

Healy Holistic Health

€1013.76

Healy Gold +

Pijn/ Psyche
Bioenergetische balans 1 + 2
Mentale balans
Meridianen 1 + 2
Huid
Slaap

Healy Holistic Health+

€1522.16

Healy Gold + HHH +

Leren
Fitness
Beroep
Beauty
Chakra’s
Beschermingsprogramma’s

Healy Resonance

€2538.97

Healy Gold + HHH + HHHP +

Resonance module:
39 Bach bloesems
42 homeopatische middelen
76 aminozuren
68 Austraische bush flowers
Alaska edelstenen elixers
I-Ching
27 Schuessler zouten

Analyse toepassing

Aura module

Beschrijving programmagroepen

Download hier.
Iedereen krijgt gratis van Healy het programma Bioenergetic support. Mooie boost voor je immuunsysteem en dus een preventie tegen virussen!

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy wilt aanschaffen. Deze persoon geeft jouw een link, zodat je via die link bij Healy de bestelling kunt plaatsen. Deze persoon ontvangt geld voor die aankoop en in ruil daarvoor zal deze persoon jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt.

Ik ben in het team van Roy Martina terecht gekomen en al mijn kennis geef ik dan weer door aan mijn team. Mocht je besluiten om een Healy via mij aan te schaffen, dan heb jij ook toegang tot veel meer informatie dan Healy GmbH verzorgd. 

Voor meer informatie kun je ook deze webinar volgen dat elke woensdagavond om 19:00 uur wordt georganiseerd door Healy (in het Nederlands). 

Investering voor het leven

Ik vond de aankoop van Healy een behoorlijke investering, maar gezien mijn situatie in gezondheid en de mogelijkheid die Roy Martina mij bood, greep ik deze kans met beide handen aan. 

Het is mogelijk om de Healy 14 dagen uit te proberen om te kijken of het inderdaad iets voor jou is. Wanneer je niet tevreden bent, mag je de Healy binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. 

In die 14 dagen begon ik te twijfelen. Ik durfde er eerst niet op te vertrouwen. Hoe kon dat toch dat zo’n klein apparaatje zoveel impact heeft? En meer nog, waarom wist ik dit niet eerder? Ik heb notabene 10 jaar in de pharmaceutische industrie gewerkt. En toch zette ik door. Ik ging het gebruiken en verbaasde me op zo’n positieve manier erover dat ik direct een post deelde op Facebook.

Met een paar behandelingen bij de alternatieve zorgverlener zoals bioresonantie, accupunctuur of de masseur – bij elke coach is de insteek anders, bij mij is het onderdeel van mijn coaching a 90 euro per behandeling – heb je voor datzelfde geld een Healy Gold. Vanuit een jaar zorg gezien, kon de Healy er dus uit en besloot hem daarom te houden. Nu doe ik hem voor geen goud meer weg!

Ik heb de Healy Resonance gekocht, zodat ik ook met frequenties kan behandelen. Ik help dus ook andere mensen hiermee. Lees hier meer over de Resonance

Neem contact met me op wanneer je graag meer informatie wilt, als je even wilt praten over mijn ervaringen of als je advies wilt over welke Healy het beste bij je past.

Graag in het bericht vermelden dat het over de Healy gaat.