Healy Resonance

De Healy is een apparaatje dat frequenties stuurt naar je lichaam. Er zijn vier edities en op deze pagina beschrijf ik de vierde editie: de Resonance. De Resonance is namelijk een bijzondere variant.

Concreet heb je de Healy (5 bij 5 cm) en een telefoon nodig. Op je telefoon heb je twee apps: 1 app met alle programmagroepen en 1 analyse app de HealAdvisor.

In de app met alle programmagroepen heb je de beschikking over alle programmagroepen. Deze app gebruik je ook bij de andere drie edities van de Healy: Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus. Je kunt in deze app een programma kiezen op basis van jouw klachten of op basis van de uitkomst van de analyse die je hebt gedaan, met de andere app. Wanneer je met deze app werkt, dan gebruik je de polsbandjes, oorclips of kleefelektroden.

Beschrijving programmagroepen

Download hier.
Iedereen krijgt gratis van Healy het programma Bioenergetic support. Mooie boost voor je immuunsysteem en dus een preventie tegen virussen!

Een klein apparaatje met grote impact

De HealAdvisor App

De analyseapp HealAdvisor gebruik je om analyses te maken. Je begint met het invoeren van de gegevens van een persoon. Daarna kun je een analyse maken voor deze persoon. De analyse kun je laten uitvoeren op een specifieke programmagroep, bijvoorbeeld Werk, maar je kunt er ook voor kiezen om een analyse te doen voor alle programmagroepen. De analyse laat dan zien welke vijf programmagroepen die persoon het meeste nodig heeft aan de hand van percentages. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om nog een analyse te doen voor de programmagroep die er het hoogste uitkwam.

In de analyseapp heb je ook nog de beschikking over de zeven groepen uit de Resonance module: Bach bloesems, homeopathische middelen, Alaska edelstenen elixers, Australische bush flowers, I-ching, Aminozuren en Schuessler zouten. De analyse app gebruik je alleen bij de Resonance.

Na het maken van een analyse kun je de Healy frequenties laten sturen naar die persoon. Dat duurt maar heel kort. Je kunt de tijdsduur kiezen, maar voor een persoon adviseert Healy om dat kort te doen, 37 seconden, 6-8 keer per dag, is de standaard bij acute klachten en 2 minuut 49, 3 keer per dag, bij chronische klachten. Tijdens het sturen van de frequenties kun je je telefoon niet gebruiken. Healy adviseert om daarnaast nog maximaal 4 keer per dag een programma te kiezen uit de andere app met alle programmagroepen en daar het volledige programma voor te draaien. Je werkt dan met de polsbandjes, oorclips of kleefelektroden.

Het mooie van de Resonance is dat je deze analyses ook kunt doen voor een huis, huisdier, plant, ruimte, zelfs je voertuig. Dus wanneer je benieuwd bent hoe het met je huisdier gaat, dan kun je daar een analyse voor maken en deze analyse geeft jou aanwijzingen hoe het gaat met je huisdier. En natuurlijk kun je je huisdier dan ook helpen, door de juiste frequenties te sturen. Daarom is de Healy niet alleen kostenbesparend, maar ook leerzaam.

Aura analyse

Naast deze analyse kun je ook een aura analyse doen. Op basis van de ingevulde clientgegevens en een foto meet Healy de chakra’s. Uit de analyse komt een waarde per chakra tussen de 1 en 100. Ook beschrijft Healy bij de chakra’s in woorden de uitkomst. Deze beschrijving is behoorlijk specifiek en niet zo standaard zoals wanneer je een beschrijving van een chakra opzoekt op internet. Je krijgt te zien welke drie chakra’s het minst scoren en daar kun je nog een diepte analyse voor maken. Je leest dan op welke onderwerpen jij al bewust bent, maar ook op welke onderwerpen van jouw leven je nog niet zo bewust bent. Dat geeft je dus erg veel informatie. Ook nu kun je ervoor kiezen om frequenties te sturen naar bepaalde chakra’s die dat nodig hebben.

De andere edities van Healy hebben deze analysemogelijkheden niet.

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat je zelf kiest via wie jij de Healy wilt aanschaffen. Deze persoon geeft jouw een link, zodat je via die link bij Healy de bestelling kunt plaatsen. Deze persoon ontvangt geld voor die aankoop en in ruil daarvoor zal deze persoon jou informeren over het gebruik van de Healy en je op weg helpen wanneer je vragen hebt.

Voor meer informatie kun je ook deze webinar volgen dat elke woensdagavond om 19:00 uur wordt georganiseerd door Healy (in het Nederlands). 

4 mogelijkheden

Healy Gold

€505.36

Goudencyclus:

Puur
Balans
Zijn
Zorg
Energie
Loslaten
Ontspannen

Diepe cyclus:

1e, 2e en 3e toediening
Levensadem
Ontgifting
Vertering
Naar de bron
Bloedsomloop
Vernieuwing
Nieren vrouw
Nieren man
Innerlijke rust

+ programmagroep naar keuze

Bioenergetic boost

Healy Holistic Health

€1013.76

Healy Gold +

Pijn/ Psyche
Bioenergetische balans 1 + 2
Mentale balans
Meridianen 1 + 2
Huid
Slaap

Healy Holistic Health+

€1522.16

Healy Gold + HHH +

Leren
Fitness
Beroep
Beauty
Chakra’s
Beschermingsprogramma’s

Healy Resonance

€2538.97

Healy Gold + HHH + HHHP +

Resonance module:
39 Bach bloesems
42 homeopatische middelen
76 aminozuren
68 Austraische bush flowers
Alaska edelstenen elixers
I-Ching
27 Schuessler zouten

Analyse toepassing

Aura module

De persoon bij wie je de Healy koopt, krijgt daar geld voor. Voor dat geld is het de bedoeling dat iemand jou voorziet van informatie over de Healy en dat je op weg wordt geholpen om met de Healy te werken. Op deze manier wordt iemand ook beloond voor het stukje promotie en voor het gebruik van het eigen netwerk, in plaats van dat alleen de organisatie profiteert van verkopen. Als jij een Healy koopt, dan kun je zelf ook een netwerk opbouwen en gaan verkopen. Hieronder lees je meer over het opbouwen van je eigen Healy business. Maar uiteraard hoef je niet te gaan verkopen.

Door mijn directe contact met het team van Roy Martina heb ik veel informatie voor je die je op weg kan helpen en bij het volledig leren kennen van dit geweldige apparaatje. Ook zit ik in verschillende gebruikersgroepen om je toe te voegen waar je je vragen kunt stellen en veel kunt meekrijgen aan specifieke informatie.

aansluiten voor extra inkomsten

Vind je het leuk om een extra inkomstenbron te hebben?

Wanneer jij een Healy hebt besteld, kun je zelf ook Healy’s gaan verkopen. Je ontvangt dan geld voor die aankopen. Je kunt al beginnen met je directe omgeving. Zo is het bij mij ook begonnen. Mensen raakten enthousiast over mijn ervaringen en wilden zelf ook een Healy gaan uitproberen. Healy heeft ook een leuke startactie: wanneer je binnen de eerste 30 dagen, na de aankoop, 3 verkopen hebt, dan krijg je van Healy een gratis upgrade naar een hogere versie. Heb je meteen al voor de Resonance gekozen, dan krijg je een extra Resonance. Die zou je bijvoorbeeld kunnen uitlenen aan mensen die hem ook willen proberen.

In praktijk zie ik dat het geld van een Healy redelijk snel weer wordt terugverdiend. Als je zelf Healy’s wilt gaan verkopen, dan word je Member. Als member krijg je:

  • toegang tot de Healy Academy met daarin alle informatie die er beschikbaar is over de Healy, zodat je meer met je Healy kan dan alleen de absolute basis uit de start-up filmpjes die je krijgt via een mail van Healy. Dit voorziet jou dus in je informatiebehoefte, zodat je het maximale uit je Healy kan halen.
  • een persoonlijke link naar jouw Healywebsite waar iemand een Healy kan bestellen bij jou
  • een backoffice waarin je je inkomsten kan managen en je kan je mensen links of rechts plaatsen waardoor je je inkomsten kunt sturen.

Wanneer je interesse hebt om te gaan verkopen, dan kan ik je hier meer over vertellen. Neem daarvoor contact met me op.

Contact

Neem contact met me op wanneer je graag meer informatie wilt, als je nog even wilt praten over mijn ervaringen of als je advies wilt over welke Healy het beste bij je past.

Graag in het bericht vermelden dat het over de Healy gaat.