House of Healing

Samenwerking van ondernemers in alternatieve geneeswijzen waarbij problemen die worden aangedragen behandeld worden vanuit integrale zorg. Online maar ook in het centrum te Nijverdal.

Info

House of Healing zoekt een locatie in Nijverdal.

Wie helpt ons – samenwerking van ondernemers in alternatieve zorg – aan een mooie plek in Nijverdal of in de omgeving ervan?
Deze plek zal als een centrum zijn om binnen te stappen voor integrale zorg in een nieuw jasje.

Wat wij doen is niets nieuws alleen wel vergeten. Alternatieve zorg zoals holistische coaching, opstellingenwerk, acupunctuur, adem therapie, plantmedicatie en oliën. Ook werken we samen ipv te concurreren. We bekijken per persoon welke zorg er nodig is.

Geen symptoombestrijding maar samenwerken om de oorzaak aan te pakken.

Gezien de huidige tijd heb ik ook online deze ‘bond’ opgezet. Vooralsnog eerst op Facebook, en meld je dan aan bij de groep.

Mocht je ook aan willen sluiten bij het nieuwe gezondheidscentrum, neem dan contact met mij op.

Wij durven dieper te kijken. Zorg gaat om het behandelen van de oorzaak in plaats van het bestrijden van symptomen.

Werkwijze

Bij House of Healing werken verschillende ZZP’ers elk met hun expertise. Deze ondernemers vormen een team van behandelaars die volgens de holistische en integrale kijk op problemen bepalen wat de cliënt nodig heeft. Zo weten we zeker dat de cliënt de juiste behandeling krijgt.

Mocht het probleem of situatie niet kunnen worden behandeld of blokkeren de symptomen om de oorzaak te behandelen, dan verwijzen we de cliënt door naar diens huisarts.

Natuurlijk doen we er alles aan om de cliënt te helpen en werken dan ook nauw samen om elke situatie van meerdere kanten te bekijken.

 

Het team

Momenteel zijn er 3 ondernemers aangesloten bij House of Healing. Enkele dagen van de week werken zij op locatie. Mochten er situaties zijn dat dit niet in die dagen besproken kan worden, dan bespreken we dit in onze online meetingroom met elkaar. 

Hieronder staat elke ondernemer met zijn/ haar expertise.

Geruime tijd ben ik al werkzaam vanuit mijn bedrijf gericht op bewustwording. Het is mijn zielsmissie om mensen bewust te maken van de verbinding met zichzelf; lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. Wat ik deel gaat o.a. om emoties de vrijheid te geven en los te komen van het verleden, je intuïtie te volgen om je ziel uiting te geven en de mogelijkheid om jezelf te helen, wat vanuit het sjamanisme de enige medicatie is.
Ook help ik oude zielen om kracht bij te zetten, omdat dat NU nodig is. 

Dit gaat over de verbinding met jezelf, energie, emotie en hoger bewustzijn en wat het doet met jouw lichaam. Ik geloof dat zelfredzaamheid en het weten van jouw zielsmissie je werkelijk vrijheid geeft. 

In plaats van te bestrijden wat je hebt, gaan doen waar je gelukkig van wordt en deze energie vóór je te laten werken.

De middelen waar ik mee werk zijn een Soul reading, Frequentie behandelingen met de Healy en Opstellingenwerk.

Soul reader | Healer | begeleider opstellingenwerk

Stephanie Tuinte
Oprichter House of Healing
Soul X-pression

Marjolein Schotman
Marjol-n

Als ervaringsdeskundige door moeder van, als partner van, als dochter van, als werknemer en collega van, had ik allemaal verschillen rollen die ik met verve invulling gaf. Dit omdat ik sterk de behoefte had om het allemaal goed te willen doen. Ik wilde een lieve en leuke moeder zijn.

Ik wilde de hele wereld tevreden houden ten koste van mezelf. 

Ik geniet volop van het leven. Samen met mijn grote liefde Niek en onze twee zoons Jesse en Hidde, woon ik in het Oosten van het land aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. De prachtige en helende natuur bevindt zich op steenworpafstand van mijn bewustwording & coach praktijk.

Als BewustZijnscoach help ik vrouwen en mannen om (weer) voor zichzelf te kiezen zodat zij een bewust, vitaal en gelukkig leven kunnen leiden vol zelfvertrouwen.

Komt nog