Mijn naam is Stephanie (1983), en ik breng jou opnieuw in verbinding met jouw pad van de minste weerstand

Als alleengeboren tweeling heb ik een ander pad bewandeld dan de baby die ‘normaal’ ter wereld komt. Ik had al voor de geboorte zo’n groot trauma opgelopen dat ik de wereld niet vertrouwde. Ik sloot mezelf geheel af en het proces van bewustwording hierin was dan ook niet zonder slag of stoot. Ik werd gepest, werd veel ziek, liep lichamelijke klachten op en zelfs de dood kwam 2 keer checken of ik er klaar voor was.

Ik was vele studies gaan doen, cursussen en sprak veel mensen om mijn behoefte voor kennis te stillen, geaccepteerd te worden en het gevoel te hebben dat ik er toe deed. Het antwoord van mijn prenetale trauma en deze ervaringen kwam pas op m’n 34e toen ik de opleiding deed tot Begeleider Opstellingenwerk. Door altijd maar met mijn hoofd bezig te zijn en m’n gevoel aan te passen aan de omgeving, was ik de verbinding verloren met mijn lichaam. Ik voelde niets, dus veranderde er niets. Ik hield de omgeving onbewust in stand.

Als een knop die omging, veranderde mijn leven voor mijn ogen. Ik besloot om op mijn zeer krachtige intuïtie te vertrouwen, mezelf authentiek te laten zien en horen als coach wat ik toen al 4 jaar deed en alleen nog te doen wat ik leuk vind.

Zo kwam ik weer op mijn zielspad terecht die ik kwijt was geraakt en help ik anderen dit ook te bereiken. 

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, maar we hebben allemaal maar 1 ziekte waarvoor slechts 1 medicijn bestaat. De ziekte is dat je verwijderd bent geraakt van lichaam, hart, gevoel, intuïtie, ziel en het grotere geheel. Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent en te gaan doen wat je hier te doen hebt. Van vervreemding naar verbinding.

Ik dacht om te kunnen leven dat ik mezelf moest aanpassen. Nu weet ik dat dit overleven is. Leven doe je vanuit je hart, volgens jouw gevoel. Dat is jouw zielspad.

Stephanie is Lifecoach sinds 2016 en Begeleider Familieopstellingen sinds 2019. Ze werkt als HSP coach, energetisch healer en opsteller. Ze heeft Feel to Heal opgezet om anderen te inspireren om vanuit het hoofd naar het hart te zakken om van hieruit de verbinding te herstellen met de ziel. 

Ze heeft een Bachelor in Commerce behaald met zowel de studierichting in Organisatiekunde als Communicatie, haar eerste werkervaring opgedaan als Data Analyst bij Menzis om vervolgens in de logistieke wereld uit te komen als International Process & Change Specialist en van daaruit op te werken naar Logistiek Manager. Tot zo ver het normale leven. 

Dat veranderde waarbij spiritualiteit haar AED werd. Mede door boeken zoals “De Nieuwe Wereld” van Eckhart Tolle en “Voluit Leven Met Hooggevoeligheid” van Susan Marletta-Hart en het ontmoeten van een spritiueel persoon in het bedrijfsleven, wist ze dat er meer was dan alleen maar ‘what the eye can see‘.

In 2012 zette ze haar eerste stap door met een paragnost te gaan praten. Pas jaren later daalde al haar kennis in en mede door het ontdekken van haar prenetale trauma en haar Human Design waarin ze bevestiging vond dat de berg met daad- en creatiekracht voortkomt uit de directe verbinding met haar sacrale centrum, wist ze dat haar ‘life’s work’ begonnen was. 

Op aarde gezet omdat de oude ziel NU van betekenis kan zijn in de switch van tijdperken. Ze wilde niet, kreeg iemand mee maar in plaats van de missie op te slaan, werd deze overschreven door de menselijke ervaringen. Ze is uit een diep dal geklommen om toch door te zetten en de wereld te helpen in de transformatie van onbewust naar bewust leven en van angst te voelen de liefde toe te laten. “Mensen te helpen te stappen uit de kaders van de menselijke ervaringen en de ziel de ruimte te geven en te gaan doen wat ze hier te doen heeft. Het pad van de minste weerstand weer te bewandelen voor een zielsgelukkig leven.” 

Voelen is leven. Feel to heal.

Opleidingen & trainingen

  • Transformatiecoach – Mathijs Bos 2020
  • Begeleider Familieopstellingen – Lattitude Trainingen en Advies 2019
  • Basis Begeleider Familieopstellingen – Lattitude Trainingen en Advies 2019
  • Jaarprogramma – 365 Dagen Succesvol 2018
  • Astrologie cursus Kick Start Your Chart – Stargazer Next Level Development
  • Spirit Junkie Masterclass – Gabby Bernstein 2017
  • NLP – Sytse Tjallingii 2016 
  • Lifecoach – Civas 2016
  • Life Navigation – Camilla Kring 2015
  • Communication Accross Cultures – 2014

Contact

Bij vragen, opmerkingen of omdat je in contact wilt komen, kun je onderstaand formulier gebruiken.

Mijn brief aan jou

Het gemis van de verbinding met jezelf is dé oorzaak van alle problemen. De bewoning in de bovenste kamer zonder gevoel is het gemis van leven. En dat is een vicieuze cirkel.

Wat kun je doen om niet langer te hoeven overleven en jezelf te redden van deze lijdensweg?

Thuiskomen in jezelf.
Niemand kan jou van je leegte af helpen.
Geen persoon.
Geen invulling van buiten af.
Geen voeding.
Geen activiteit.
Maar vervulling van jezelf.
In jezelf alles er laten zijn, zonder oordeel of onderdrukking.
Het omarmen van al jouw emoties.

Hoe dan?

Door inzicht te krijgen in jouw basis en bewust te worden hoe je bent gevormd tot iets wat je niet werkelijk bent.

Verbinding herstellen met jezelf en jouw zielspad

Je hebt dit lichaam gekregen om hier te doen wat je te doen hebt. Niet om als een robot te leven volgens die programmering.

Reset jezelf.
Verlos jezelf.
Omarm jezelf.

Ik ben ter wereld gekomen als overlever. In de buik besloot ik al dat de wereld niet veilig was. Mijn tweelingbroer overleed in de buik. Daardoor raakte ik m’n zielsconnectie kwijt.

Mijn hele leven vormde zich naar die overleving. Daar deelde ik gisteren een post over. 35 jaar later begreep ik door middel van een opstelling waarom dit mij gebeurde en al die andere zielen. Ook kreeg ik de oplossing tot me doordat ik van de bovenste kamer in m’n lichaam zakte en weer in verbinding kwam met hart en ziel.

Als oude ziel heb ik ontzettend veel wijsheid in pacht. Van al die jaren gewoon tot m’n beschikking elk moment van de dag.

Ook werk ik met energie en dat is mijn taal: zuiver en puur. Misschien niet hoe je het wilt, maar wel wat je nodig hebt.

Maar terug naar aarde, ik wilde het niet. Ik herinner me momenten dat ik in de rug gestoken werd, het moeizame leven in de natuur, brandstapels en de hoeveelheid pijnlijke ervaringen die ik heb gehad waarin ik mezelf was en dit niet geaccepteerd werd.
(Nu ik dit typ knijpt me al ietsjes de keel dicht, dus spannend dat ik het er nu uitlaat).

Het was genoeg vond ik.
Maar juist nu ben ik nodig.
Dus kwam er iemand mee.
Die wachtte tot ik sterk genoeg was en ging weer heen.

Alleengeboren tweeling werden vooral veel geboren na de oorlog. Maar ja, toen werd die info nog niet gedeeld met de ouders of was het niet zichtbaar met de apparatuur van toen.
Deze kinderen leren door ervaring en deze informatie kunnen ze inzetten om jou te helpen te her-inneren wie jij werkelijk bent.

Misschien herken jij jezelf erin of dat je in de stuit lag, niet natuurlijk bevallen bent, in de couveuse lag, een lastige jeugd hebt gehad, bent gepest, zoekende of een continu gevoel van heimwee hebt. 

Voor al die zielen is het tijd op te staan en te gaan doen wat ik hier te doen hebt.

Het verleden is een verhaal. Nu in deze tijd laten we kinderen steeds natuurlijker in hun pure vorm er zijn (nieuw tijdperk).

Ik realiseerde me dat ik met deze ervaringen – AT, astma, allergieën, voorst. BHK, CMV, oedeem en de plekverwisseling – heel veel informatie heb gekregen over hoe het werkt in het lichaam als je de verbinding met jezelf verloren bent.

Ik ben hier om mijn ziel te belichamen, in verbinding te zijn, deze ‘cure‘ uit te dragen en daarmee het verschil te maken door jou hetzelfde te leren doen.

Ik hoef het niet langer alleen te doen. Jij hebt hier ook aandeel in.

In plaats van mensen te helen met mijn energie ga ik je helpen met het vergroten van jouw zelfredzaamheid, zodat we de frequentie kunnen verhogen naar meer liefde, rust en een betere gezondheid(szorg).

Nooit meer eenzaam.
Nooit meer leeg en onvervuld.
Nooit meer ongelukkig.
Nooit meer twijfelen.
Nooit meer niet weten wat te doen.

Dankbaar, gelukkig en vervuld zal jij je voelen bij het thuiskomen van jezelf; het belichamen van jouw ware essentie, dát wat jij hier mag doen en wie je hebt te ZIJN.