Soul X-pression

Ik help jou je emoties te releasen (gezondheid) zodat de energie die hieruit vrijkomt (liefde) de verbinding zal herstellen met jezelf en jouw zielspad (vrijheid).

Intuitief lifecoach | Healer | Begeleider Familieopstellingen

Met je ZIEL als kompas

weten je voeten waar te gaan

IMG_7031

Welkom

Alles is mogelijk. Daar VERTROUW ik op. Uit ervaring weet ik dat toen ik ging doen wat mij blij maakte, ook al werkte ik in een totaal andere richting, de mogelijkheden tot mij kwamen. Ook al zijn er genoeg redenen om het niet te doen, ik vertrouw op intuïtie en gevoel en weet dat dit je brengt waar je zijn moet. Dat is waar je zielspad verder gaat.

Hey,

leuk dat je er even bent. 

Geruime tijd ben ik al werkzaam vanuit mijn bedrijf gericht op bewustwording. Het is mijn zielsmissie om mensen bewust te maken. Wat ik deel gaat o.a. om emoties de vrijheid te geven en de mogelijkheid om jezelf te helen, wat vanuit het sjamanisme de enige medicatie is.

Dit gaat over de verbinding met jezelf, energie, emotie en wat het doet met jouw lichaam. Ik geloof dat zelfredzaamheid en het weten van jouw zielsmissie je werkelijk vrijheid geeft. 

In plaats van te bestrijden wat je hebt, gaan doen waar je gelukkig van wordt en deze energie vóór je te laten werken.

Agenda & info

22 oktober zal ik weer een reading geven waarbij ik intune op jouw energie en een kaart daaruit trek die je nodig hebt. Bericht tot aanmelding volgt nog.

7 november zijn er weer mogelijkheden tot het doen van opstellingen – nog 1 plek vrij


Omdat ik momenteel bezig ben om de website een nieuwe look & feel te geven, zal ik aankondigen wanneer de online cursussen weer beschikbaar komen. Naar verwachting is dit 1 januari 2021.

Contact

Bij vragen, opmerkingen of omdat je in contact wilt komen, kun je onderstaand formulier gebruiken of een email sturen.

Testimonials

Verbinden

Ik hou er ontzettend van om te connecten en mensen te inspireren. Ik post dagelijks op Facebook wat intuïtief tot mij komt en wat ik spiritueel maar ook in het dagelijkste leven mee maak. 

Klik hieronder op één van de icoontjes om naar een pagina van mij te gaan.

Social media

#soulxpression