SOUL CAMP SPAIN

B&B + Awareness school @ Oliva

Meditation, Yoga, massage, relaxing, trips & hikes, lessons in life, tools & insights, constellation of familie and a lot of questions (my favorite).

Vakantie èn persoonlijke ontwikkeling?

Ja, bij Soul Camp in Oliva. 

Een plek onder de zon met ruimte en rust om tot jezelf te komen. Persoonlijke ontwikkeling voor (jong)volwassenen om tools te krijgen wat ze niet op school leren en wel nodig hebben in het leven. 

Wat kan jij verwachten

 • Een prachtige locatie om te verblijven in een B&B in Oliva net buiten het centrum.
 • Je wordt opgehaald van het vliegveld of meldt je op het afgesproken tijdstip in Valencia. 
 • Ontbijt is voorzien, lunch en avondeten zijn niet inbegrepen. Wel kan er samen gekookt worden in overleg.
 • Een heerlijk bed in een lichte kamer (het kan zijn dat je de kamer moet delen). 
 • Gebruik van de faciliteiten zoals zwembad, massage, meditatie, yoga, astrologische reading en lessen in het verhogen van bewustzijn.
 • Uitstapjes in de omgeving met een speciale betekenis.

Verder nog..​

 • 1 week of 2 weken kan er geboekt worden.
 • De minimale leeftijd is 16 jaar.
 • De maximale aantal mensen zijn 8 per week.
 • Iedereen die zich aanmeldt, staat open om iets nieuws te leren dus je bent met gelijkgestemden.
 • Het is geen zorgvakantie dus goed ter been is een vereiste. 
 • Routine volgen we met elkaar zodat iedereen een fijne, zorgeloze week heeft.
 • Je hoeft niet mee te doen aan de dagelijkse bezigheden, maar ik streef er naar om je elke dag iets nieuws te leren en dit meeneemt naar huis.
 • Soul Travelers (camper of van) die voor een paar dagen of een week willen genieten van de ruimte en rust, ook jullie zijn welkom. Wel is reserveren een must zodat ik jullie tussen de Soul Searchers kan inplannen.

Details

Wie, waar, wat en wanneer. Alles zal stapje bij beetje meer bekend worden. De planning is om in 2020 dan wel 2021 van start te gaan. Met mijn team van mensen die heel graag hun steentje bijdragen zal ik een uniek concept neerzetten in Spanje. 

Ik word nu al benaderd door ouders die hun kinderen graag wat willen bijleren maar ook waarbij kinderen zelf op zoek gaan naar een plek voor vakantie en rust. Ook ken ik mensen die graag alleen weggaan of met z’n 2-en met de camper. Ook voor die Soul Campers is er plek.  

Waar

Oliva is een mooie kleine plaats een uur onder Valencia en een uur boven Benidorm. Het is de meeste groene omgeving van Spanje. Het ligt aan de voet van de bergen. De Costa Blanca is de gezondste plek van Europa om te zijn. 

Oliva is een plaats met alle voorzieningen en een prachtig zandstrand. Het waait er lichtjes dus van extreme hitte zul je niet zo snel last hebben. Plaatsen in de buurt zijn Denia, Gandia en Piles. 

Wat

Het concept is een Bed & Breakfast. Een plek in het groen met zwembad en veel leeftruimte.

Waar rust en het vakantiegevoel ruimschoots aanwezig zullen zijn. Er zullen genoeg faciliteiten zijn om je te vermaken. 

Het centrum is een kwartier lopen. 

Wie

Het is voor iedereen (16+) die houdt van geestelijke groei icm rust en zelfreflectie. 

Ik vind het belangrijk dat je openstaat om iets nieuws te leren wat niet voor de hand ligt. Als dat het geval was geweest, dan had je het wel op school geleerd. 

Nieuwsgierig, leergierig en niet vies van persoonlijke ontwikkeling. Dan ben je aan het juiste adres. 

Ook Soul Travelers, mensen die in hun campervan wonen, die even willen genieten van wat meer ruimte en rust om te relaxen, zijn ook zeer welkom @ Soul Camp. 

Wanneer

Ik laat me leiden door de nieuwe dingen die komen gaan. 

Maar om toch een schatting te geven dan denk ik aan najaar 2021/ voorjaar 2022. 

Via mijn Facebookpagina hou ik je graag op de hoogte van deze voortgang.

Mijn droom

Bewustzijnsschool: Ik heb er al zo vaak over na zitten denken. In Nederland is het niet altijd lekker weer om erop uit te trekken. Wat is er dan zo speciaal aan? Er zijn zat coaches in Nederland, waar ben ik uniek mee? Ik heb veel ervaring opgedaan en dus wijsheid over te dragen, maar hoe wil ik dit doen? Vragen die ik aan mezelf stel. Want alleen met de juiste vragen, krijg ik de juiste antwoorden en weet ik welke richting ik op kan gaan. Vaak stel ik een vraag en laat het antwoord tot me komen in de trant van ‘wet van aantrekkingskracht’. En daar was het! 

Ik kwam aan in Oliva om vakantie te vieren en op bezoek te gaan bij een stel vrienden die naar deze plaats zijn geëmigreerd. Het voelde als thuiskomen. Ik plaatste een oproep op Facebook en kwam al snel in contact met allemaal mooie zielen die hun gevoel gevolgd zijn en geluk gevonden hebben. Magisch vind ik het, al is het best logisch. Je gevoel weet de weg. Daarom geloof en vertrouw ik erop dat dit ook magisch zal zijn. 

En daarmee vond ik ook mijn unieke combinatie: bewustzijnsschool & vakantie, oftewel Soul Camp.